Αποφράξεις Αποχετεύσεων Δάφνη

Ψάχνετε: Αποφράξεις Δάφνη | ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΔΑΦΝΗ

Αποφράξεις Αποχετεύσεων

Η εταιρία Σύγχρονη Αποφρακτική όντας πρωτοπόρος στο χώρο των αποφράξεων αποτελεί την πλέον αξιόπιστη και οικονομική λύση σε κάθε πρόβλημα φραγής των σωληνώσεών σας. Με σημείο αναφοράς τις αποφράξεις αποχετεύσεων, τον καθαρισμό αγωγών και το πλύσιμο σωληνώσεων προσφέρουμε λύσεις αιχμής στην περιοχή Δάφνη.

Άμεση 24ωρη εξυπηρέτηση

Διαθέτοντας σύγχρονο επαγγελματικό εξοπλισμό είμαστε δίπλα σας όλο το 24ωρο διασφαλίζοντας ότι προσφέρουμε στους πελάτες μας άμεση λύση στην αντιμετώπιση αποχετευτικών προβλημάτων, όπως αποφράξεις φρεατίων, αγωγών και αποχετεύσεων.

Αξιόπιστες υπηρεσίες

H εταιρία Σύγχρονη Αποφρακτική διαθέτοντας τα πιο σύγχρονα πιεστικά μηχανήματα και κάνοντας χρήση ειδικών μεθόδων για τον έλεγχο φραγής σωληνώσεων σε κτίρια, βιομηχανίες, εργοστάσια και κατοικίες (όπως χρήση ειδικά σχεδιασμένων καμερών), αποτελεί τη μόνιμη λύση στα προβλήματα του αποχετευτικού σας δικτύου. Η παρουσία μας στο χώρο των αποφράξεων επί 20 συναπτά έτη αποτελεί το δικό μας διαπιστευτήριο και το δικό σας εχέγγυο!

Τιμοκατάλογος


Μπάνιο

Απόφραξη νιπτήρα: 20€
Απόφραξη μπανιέρας: 25€
Απόφραξη σιφονιού μπάνιου: 30€
Απόφραξη λεκάνης: 30€
Απόφραξη κάθετη τουαλετών: 35€

Υδρορροές

Απόφραξη υδρορροων βεράντας: 30€
Αποφραξη καθετη υδροροων: 35€

Κουζίνα

Απόφραξη νεροχύτη κουζίνας: 30€
Απόφραξη κάθετη κουζινών: 35€

Φρεάτιο

Απόφραξη κεντρικού φρεατίου με πιεστικό: 35€

Αποχέτευση

Καθαρισμός αποχέτευσης με πιεστικό: 40€

Έλεγχος

Έλεγχος με κάμερα: 50€

Συντήρηση

Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης με πιεστικό: 15€

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΦΡΕΑΤΙΩΝ ΔΑΦΝΗ

Αποφράξεις Αποχετεύσεων Δάφνη

Με σημείο αναφοράς τις αποφράξεις αποχετεύσεων, τον καθαρισμό αγωγών και το πλύσιμο σωληνώσεων προσφέρουμε λύσεις αιχμής στην περιοχή Δάφνη Αττικής.

Έλεγχος με Κάμερα

Κάνοντας χρήση ειδικών τεχνικών για τον έλεγχο των σωληνώσεων, φρεατίων και αγωγών (όπως χρήση ειδικά σχεδιασμένων καμερών), δίνουμε μόνιμη λύση στο αποχετευτικό σας πρόβλημα.

Μηνιαίες Συντηρήσεις

Παρέχουμε μηνιαίες συντηρήσεις σε προνομιακές τιμές για την απαλλαγή έντονων δυσοσμιών. Δώρο ένας ΔΩΡΕΑΝ καθαρισμός του αποχετευτικού σας συστήματος σε ετήσιο κύκλο.

Συχνές ερωτήσεις

?Γιατί να καλέσω τη Σύγχρονη Αποφρακτική;

Όντας πρωτοπόροι στο χώρο των αποφράξεων και με σημείο αναφοράς την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε επί 20 συναπτά έτη στοχεύουμε πρωτίστως στη διασφάλιση της καλύτερης λύσης και στην ικανοποίηση των πελατών μας.

?Ποιες είναι οι τιμές των αποφράξεων στην περιοχή Δάφνη;

Σε αυτή τη δύσκολη περίοδο οικονομικής κρίσης που διανύουμε η Σύγχρονη Αποφρακτική αναλαμβάνει αποφράξεις αποχετεύσεων από 20€ έως 40€ στην περιοχή Δάφνη Αττικής έχοντας εκτιμήσει πρώτα όλο το πρόβλημα και όχι μόνο τις επιφανειακές ενδείξεις του.

Ως διαχειριστής της πολυκατοικίας στη Δάφνη αντιμετωπίζαμε συχνά προβλήματα με το αποχετευτικό δίκτυο. Καλώντας τη Σύγχρονη Αποφρακτική και κάνοντας χρήση της κάμερας αποχέτευσης βρέθηκε άμεσα η αιτία που έφραζε συχνά η αποχέτευση στην πολυκατοικία μας. Πλέον, προτιμάμε τη Σύγχρονη Αποφρακτική γιατί λειτουργεί με γνώμονα την Συνέπεια, την Ποιότητα και την Αξιοπιστία διατηρώντας μακροχρόνιες επαγγελματικές σχέσεις με το προσωπικό της εταιρίας από διαχειριστή σε διαχειριστή.

Αλέξανδρος Σύρμος

Διαχειριστής Πολυκατοικίας