ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΘΗΝΑ ΚΕΝΤΡΟ

Η εταιρεία ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΘΗΝΑ ΚΕΝΤΡΟ σας παρέχει αξιόπιστες λύσεις και εγγυημένη ποιότητα εργασίας σε τομείς όπως αποφράξεις σωληνώσεων, αποφράξεις αγωγών, αποφράξεις υδάτων, και αποφράξεις μπάνιου, λεκάνης και νεροχύτη στο Κέντρο της Αθήνας και στην Αττική.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΘΗΝΑ ΚΕΝΤΡΟ

Αποφράξεις Κέντρο Αθήνα από: 20€ έως 40€

210.88.38.479, 694.800.1300

Επιλέξτε περιοχή απόφραξης στο Κέντρο της Αθήνας:


Η εταιρία Αποφράξεις Αθήνα Κέντρο 24h όντας πρωτοπόρος στο χώρο των αποφράξεων αποτελεί την πλέον αξιόπιστη και οικονομική λύση σε κάθε πρόβλημα φραγής των σωληνώσεών σας. Με σημείο αναφοράς τις αποφραξεις αποχετεύσεων, τις αποφραξεις με κάμερα, την απόφραξη σωληνώσεων και αγωγών προσφέρουμε λύσεις αιχμής στο κέντρο της Αθήνας.

Αναλαμβάνουμε αποφραξεις αθηνα κεντρο διαθέτοντας τα πιο σύγχρονα πιεστικά μηχανήματα. Επενδύουμε συνεχώς σε νέα και σύγχρονα αποφρακτικά μηχανήματα, έτσι ώστε να σας προσφέρουμε αμεσότερες και καλύτερες υπηρεσίες αποφράξεων!

Κάνουμε χρήση ειδικών μεθόδων για τον έλεγχο φραγής σωληνώσεων σε κτίρια, βιομηχανίες, εργοστάσια και κατοικίες (όπως χρήση ειδικά σχεδιασμένων καμερών) και αποτελούμε τη μόνιμη λύση στα προβλήματα του αποχετευτικού σας δικτύου.

Η παρουσία μας στο χώρο των αποφράξεων επί 20 συναπτά έτη αποτελεί το δικό μας διαπιστευτήριο και το δικό σας εχέγγυο!

Αποφράξεις Τιμές Αθήνα Κέντρο:

Απόφραξη κεντρικού φρεατίου με πιεστικό: 35€

Απόφραξη κουζίνας: 30€

Απόφραξη κάθετη κουζινών: 35€

Απόφραξη λεκάνης: 30€

Απόφραξη νιπτήρα: 20€

Αποφράξεις μπανιέρας: 25€

Αποφράξεις σιφονιού μπάνιου: 30€

Αποφράξεις κάθετη τουαλετών: 35€

Αποφράξεις υδρορροών βεράντας: 30€

Αποφράξεις κάθετη υδρορροών: 35€

Λοιπές Αποφρακτικές Εργασίες:

Καθαρισμός αποχέτευσης με πιεστικό: 40€

Έλεγχος με κάμερα: 50€

Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης με πιεστικό: 15€

Υπηρεσίες για Αποφράξεις Κέντρο Αθήνα

Η εταιρία ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ 24 ΩΡΕΣ ΑΘΗΝΑ ΚΕΝΤΡΟ στοχεύει πρωτίστως σε αποφρακτικές εργασίες υψηλής ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές διασφαλίζοντας την ικανοποίηση και την εμπιστοσύνη των πελατών μας επί 20 συναπτά έτη:

Αποφράξεις Αθήνα Κέντρο
Αποφράξεις Αθήνα Κέντρο

Με σημείο αναφοράς τις αποφράξεις αποχετεύσεων, τον καθαρισμό αγωγών και το πλύσιμο σωληνώσεων προσφέρουμε λύσεις αιχμής στο Κέντρο της Αθήνας.


ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΜΕΡΑ ΑΘΗΝΑ ΚΕΝΤΡΟ
Αποφράξεις Κάμερα Αθήνα

Κάνοντας χρήση ειδικών τεχνικών για τον έλεγχο των σωληνώσεων, φρεατίων και αγωγών (όπως χρήση ειδικά σχεδιασμένων καμερών), δίνουμε μόνιμη λύση στο αποχετευτικό σας πρόβλημα.


ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ
Συντήρηση Αποχέτευσης

Παρέχουμε μηνιαίες συντηρήσεις σε προνομιακές τιμές για την απαλλαγή έντονων δυσοσμιών. Δώρο ένας δωρεάν καθαρισμός του αποχετευτικού σας συστήματος σε ετήσιο κύκλο.


ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ-ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ
Απολυμάνσεις-Απεντομώσεις

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει απολυμάνσεις και απεντομώσεις στοχεύοντας στην απομάκρυνση εντόμων και τρωκτικών που υπάρχουν στο χώρο σας. Χρησιμοποιούμε ειδικά εντομοκτόνα και σκευάσματα εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης.

Συχνές Ερωτήσεις

Πόσο συχνά πρέπει να καθαρίζεται η αποχέτευση;

Εάν το πρόβλημα επιμένει τότε πρέπει να δώσετε άμεση και μόνιμη λύση προς αποφυγή μελλοντικών προβλημάτων με το δίκτυο της αποχέτευσής σας καλώντας την αποφραξεις αθηνα κεντρο. Η συχνότητα καθαρισμού της αποχέτευσής σας εξαρτάται από τη φύση της απόφραξης που το συνεργείο μας καλείται να αντιμετωπίσει κάθε φορά.

Πού κυμαίνονται οι τιμές για αποφράξεις στο Κέντρο της Αθήνας;

Σε αυτή τη δύσκολη (covid) περίοδο που διανύουμε οι αποφράξεις τιμές αθήνα ξεκινούν από 20€-40€ έχοντας εκτιμήσει πρώτα όλο το πρόβλημα και όχι μόνο τις επιφανειακές ενδείξεις του.