ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ

Η εταιρεία ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΘΗΝΑ σας παρέχει αξιόπιστες λύσεις και εγγυημένη ποιότητα εργασίας σε τομείς όπως αποφράξεις αποχετεύσεων, αποφράξεις φρεατίων, αποφράξεις ομβρίων υδάτων, και αποφράξεις σιφονιών μπάνιου, νεροχύτη, λεκάνης στα Νότια Προάστια.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ & ΑΤΤΙΚΗ 24/7!

Αποφράξεις Αποχετεύσεων Νότια Προάστια από: 20€ έως 40€

210.99.69.169, 694.800.1300

Επιλέξτε περιοχή απόφραξης σε Νότια Προάστια:


Η εταιρία Αποφράξεις Νότια Προάστια 24 Ώρες Αντωνίου όντας πρωτοπόρος στο χώρο των αποφράξεων αποτελεί την πλέον αξιόπιστη και οικονομική λύση σε κάθε πρόβλημα φραγής των σωληνώσεών σας. Με σημείο αναφοράς τις αποφραξεις αποχετευσεων νοτια προαστια, τις αποφραξεις φρεατιων & αγωγων νοτια προαστια, τον καθαρισμό και το πλύσιμο σωληνώσεων προσφέρουμε λύσεις αιχμής σε όλη την Αττική.

Αναλαμβάνουμε ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ διαθέτοντας τα πιο σύγχρονα πιεστικά μηχανήματα. Επενδύουμε συνεχώς σε νέα και σύγχρονα αποφρακτικά μηχανήματα, έτσι ώστε να σας προσφέρουμε αμεσότερες και καλύτερες υπηρεσίες αποφράξεων!

Κάνουμε χρήση ειδικών μεθόδων για τον έλεγχο φραγής σωληνώσεων σε κτίρια, βιομηχανίες, εργοστάσια και κατοικίες (όπως χρήση ειδικά σχεδιασμένων καμερών) και αποτελούμε τη μόνιμη λύση στα προβλήματα του αποχετευτικού σας δικτύου.

Η παρουσία μας στο χώρο των αποφράξεων επί 20 συναπτά έτη αποτελεί το δικό μας διαπιστευτήριο και το δικό σας εχέγγυο!

Αποφράξεις τιμές σε Νότια Προάστια:

Απόφραξη κεντρικού φρεατίου με πιεστικό: 35€

Απόφραξη κουζίνας: 30€

Απόφραξη κάθετη κουζινών: 35€

Απόφραξη λεκάνης: 30€

Απόφραξη νιπτήρα: 20€

Αποφράξεις μπανιέρας: 25€

Αποφράξεις σιφονιού μπάνιου: 30€

Αποφράξεις κάθετη τουαλετών: 35€

Αποφράξεις υδρορροών βεράντας: 30€

Αποφράξεις κάθετη υδρορροών: 35€

Συμπληρωματικές Εργασίες Απόφραξης ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ:

Καθαρισμός αποχέτευσης με πιεστικό: 40€

Έλεγχος με κάμερα: 50€

Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης με πιεστικό: 15€

Υπηρεσίες για Αποφράξεις Νότια Προάστια

Η εταιρία ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ 24 ΩΡΕΣ ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ στοχεύει πρωτίστως στη διασφάλιση της καλύτερης λύσης και στην ικανοποίηση των πελατών μας όντας πρωτοπόροι στο χώρο των αποφράξεων και έχοντας ως σημείο αναφοράς την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε επί 20 συναπτά έτη:

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ
Αποφράξεις Νότια Προάστια

Με σημείο αναφοράς τις αποφράξεις αποχετεύσεων, τον καθαρισμό αγωγών και το πλύσιμο σωληνώσεων προσφέρουμε λύσεις αιχμής σε Νότια Προάστια.


ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΦΡΕΑΤΙΩΝ ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ
Έλεγχος και Απόφραξη Φρεατίων Νότια Προάστια με Κάμερα

Κάνοντας χρήση ειδικών τεχνικών για τον έλεγχο των σωληνώσεων, φρεατίων και αγωγών (όπως χρήση ειδικά σχεδιασμένων καμερών), δίνουμε μόνιμη λύση στο αποχετευτικό σας πρόβλημα. Όλες οι Αποφράξεις Νότια Προάστια γίνονται από έμπειρο συνεργείο κατόπιν ελέγχου του αποχετευτικού σας με χρήση ειδική κάμερας)


ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ
Μηνιαίες Συντηρήσεις Αποχετευτικού

Παρέχουμε μηνιαίες συντηρήσεις σε προνομιακές τιμές για την απαλλαγή έντονων δυσοσμιών. Δώρο ένας δωρεάν καθαρισμός του αποχετευτικού σας συστήματος σε ετήσιο κύκλο.


ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ-ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ
Απολυμάνσεις-Απεντομώσεις Νότια Προάστια

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει απολυμάνσεις και απεντομώσεις στοχεύοντας στην απομάκρυνση εντόμων και τρωκτικών που υπάρχουν στο χώρο σας. Χρησιμοποιούμε ειδικά εντομοκτόνα και σκευάσματα εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης.

Συχνές Ερωτήσεις

Πόσο συχνά πρέπει να καθαρίζεται η αποχέτευση;

Εάν το πρόβλημα επιμένει τότε πρέπει να δώσετε άμεση και μόνιμη λύση προς αποφυγή μελλοντικών προβλημάτων με το δίκτυο της αποχέτευσής σας καλώντας την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ 24. Η συχνότητα καθαρισμού της αποχέτευσής σας εξαρτάται από τη φύση της απόφραξης που το συνεργείο μας καλείται να αντιμετωπίσει κάθε φορά.

Έχει βουλώσει η λεκάνη και ο νεροχύτης μου. Να χρησιμοποιήσω χημικά του εμπορίου;

Τα χημικά του εμπορίου δεν αποτελούν μόνιμη λύση όταν πρόκειται για απόφραξη του νιπτήρα και του νεροχύτη σας. Το πιθανότερο να πετρώσουν οι σωληνώσεις και να δημιουργήσετε μεγαλύτερο πρόβλημα.

Πού μπορεί να οφείλονται οι δυσάρεστες οσμές στο μπάνιο και την κουζίνα μου;

Το πιθανότερο είναι να οφείλονται στην αποχέτευσή σας. Καλέστε μας για Αποφράξεις Νότια Προάστια όλο το 24ωρο για να διαγνώσουμε την αιτία του προβλήματος δίνοντας μόνιμη λύση.

Πού κυμαίνονται οι τιμές για αποφράξεις αποχετεύσεων σε Νότια Προάστια;

Σε αυτή τη δύσκολη περίοδο οικονομικής κρίσης που διανύουμε οι τιμες αποφραξεων νοτια προαστια ξεκινούν από 20€ έως 40€ έχοντας εκτιμήσει πρώτα όλο το πρόβλημα και όχι μόνο τις επιφανειακές ενδείξεις του.